Blog

Entree Magazine: Voedingadvies op basis van DNA

blog
0
De hoofdredacteur van Entree Magazine, Iris Kranenburg, is op de Horecava geïnterviewd door mediapartner Sublime. Zij liet een DNA-test afnemen om voedingsadvies te krijgen dat precies is afgestemd op het eigen lichaam. Zie onder het resultaat met Sublime-presentator Susan de Vries, die verslag doet van deze deze nieuwe voedingstrend. BRON:…

Welk verhaal vertelt uw DNA?

blog
0
Als deelnemer aan het DNA Diner, wordt u gevraagd DNA af te staan. Dat klinkt misschien spannend: mag dat juridisch? Welke informatie is uit DNA te halen? En welke informatie wordt er voor deze gelegenheid uitgehaald? Het menselijk lichaam telt zo’n 37,2 biljoen cellen. Per cel is 2 meter DNA…

Smaakmag: “Voor altijd aan de misosoep”

blog
0
DNA Diner. Onze nieuwsgierigheid was gewekt naar de laatste innovatie van Rob Baan, grondlegger van Koppert Cress. We legden ons DNA onder de scan en lieten op basis van de uitslag een persoonlijk menu samenstellen. De belangrijkste conclusie na deze genetische uitpluizing: voor altijd aan de misosoep. Aan het DNA…

EPCAS chefs krijgen de smaak van het Westland

blog
0
Maandag 14 oktober bezochten leden van de EPCAS Chefs assembly Rotterdam en het Westland, waar ze o.a. te gast waren bij Koppert Cress.  Onderdeel van het bezoek was een uniek DNA diner, in samenwerking met Omnigen, samengesteld op basis van een DNA onderzoek, waarbij de samenstelling van het menu een…
Menu