Entree Magazine: Voedingadvies op basis van DNA
0
De hoofdredacteur van Entree Magazine, Iris Kranenburg, is op de Horecava geïnterviewd door mediapartner Sublime. Zij liet een DNA-test afnemen om voedingsadvies te krijgen dat precies is afgestemd op het eigen lichaam. Zie onder het resultaat met Sublime-presentator Susan de Vries, die verslag doet van deze deze nieuwe voedingstrend. BRON:…
Berry Kriesels: “Als deelnemer aan het DNA diner op maat is u gevraagd wangslijm af te staan”
Als deelnemer aan het DNA diner op maat is u gevraagd wangslijm af te staan. Berry Kriesels van Omnigen, partner van vers+, vertelt wat er met uw DNA gebeurt, en wat de mogelijkheden zijn van personalised food & health. VIDEO
Welk verhaal vertelt uw DNA?
Als deelnemer aan het DNA Diner, wordt u gevraagd DNA af te staan. Dat klinkt misschien spannend: mag dat juridisch? Welke informatie is uit DNA te halen? En welke informatie wordt er voor deze gelegenheid uitgehaald? Het menselijk lichaam telt zo’n 37,2 biljoen cellen. Per cel is 2 meter DNA…
Smaakmag: “Voor altijd aan de misosoep”
DNA Diner. Onze nieuwsgierigheid was gewekt naar de laatste innovatie van Rob Baan, grondlegger van Koppert Cress. We legden ons DNA onder de scan en lieten op basis van de uitslag een persoonlijk menu samenstellen. De belangrijkste conclusie na deze genetische uitpluizing: voor altijd aan de misosoep. Aan het DNA…
Robert van Kruijssen: “DNA diner op maat krijgt u gerechten afgestemd op uw behoefte”
TIjdens het DNA diner op maat krijgt u gerechten afgestemd op uw behoefte aan macronutriënten en micronutriënten. Chef Robert van Kruijssen van Hutten Catering vertelt hoe dat in zijn werk gaat. VIDEO
EPCAS chefs krijgen de smaak van het Westland
Maandag 14 oktober bezochten leden van de EPCAS Chefs assembly Rotterdam en het Westland, waar ze o.a. te gast waren bij Koppert Cress. Onderdeel van het bezoek was een uniek DNA diner, in samenwerking met Omnigen, samengesteld op basis van een DNA onderzoek, waarbij de samenstelling van het menu een…